Αυξητική της γάμπας

Αυξητική γάμπαςΗ καλοσχηματισμένη γάμπα είναι ένας καλός τρόπος για να μπορείτε να αναδείξετε τα πόδια σας. Αυτό βέβαια είναι αδύνατο να το πετύχετε με την γυμναστική.

 Η πλαστική χειρουργική έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια και έχει κάνει τεράστιες προόδους δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αυξήσουν διάφορες περιοχές του σώματος τους που αφορούν το πρόσωπο,το σώμα,τους γλουτούς και τα πόδια. Πολλοί θέλουν πόδια συμμετρικά και αθλητικά που παρά την επίπονη γυμναστική δεν μπορούν να πετύχουν.

 Η επέμβαση της αυξητικής της γάμπας έρχεται να διορθώσει τις αδύνατες,τις ασύμμετρες και τοξοειδείς γάμπες.

Η γυμναστική είναι μια ειλικρινής φίλη μας αλλά είναι αναποτελεσματική στο να διαμορφώσει το σχήμα της γάμπας.

αυξητική γάμπας σε άνδρεςΗ αυξητική της γάμπας επιτυγχάνεται είτε με λίπος από το ίδιο το άτομο είτε με ένθεμα σιλικόνης. Η επέμβαση της αυξητικής γάμπας γίνεται για λόγους αισθητικούς ή μετά από κάποιο τραυματισμό. Όσον αφορά το ένθεμα σιλικόνης είναι ένα πολύ μαλακό υλικό κατάλληλο για την περιοχή της γάμπας που μας δίνει σταθερά καλά αποτελέσματα σύμφωνα με τα δικά μας στατιστικά στοιχεία.

Η τοποθέτηση του ενθέματος γίνεται subfascial δηλαδή κάτω από την εν τω βάθει περιτονία της κνήμης η οποία καλύπτει την έσω γαστέρα του γαστροκνήμιου μυός βελτιώνοντας το σχήμα αλλά και το μέγεθος της γάμπας.

Αυξητική γάμπας με ενθέματα σιλικόνης

Η επιθυμία του ασθενούς παίζει σημαντικό ρόλο αλλά θα πρέπει ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει ρεαλιστικές προσδοκίες. Πολλές φορές οι υποψήφιοι θέλουν να κάνουν αύξηση είτε στη μία η και στις δύο γάμπες με διαφορετικά μεγέθη ενθεμάτων.

Η επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό με εμπειρία σε τέτοιου είδους επεμβάσεις αποτελεί σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας. Κατά την διάρκεια της κλινικής εξέτασης ο Κος Καποσίτας θα κάνει τις απαραίτητες μετρήσεις για να επιλεγεί το κατάλληλο μέγεθος ενθέματος.

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία. Η τομή της επέμβασης γίνεται πίσω από τα γόνατα και δεν φαίνεται. Κατά την διάρκεια της επέμβασης δημιουργείται η θήκη που θα φιλοξενήσει το ένθεμα. Όταν επιλεγεί σαν μέθοδος η αυξητική γάμπας με λίπος, η μεταφορά του λίπους γίνεται με σύριγγες λιπομεταφοράς.

Αυξητική γάμπας ανάρρωση

Η ανάρρωση μετά την αυξητική γάμπας δεν έχει πόνο αλλά θα χρειαστεί να αποφύγετε την εργασία για μια εβδομάδα. Η βάδιση επιτρέπεται άμεσα. Δίνουμε πάντα στους χειρουργημένους μας ήπια παυσίπονα και προληπτική αντιβίωση.

αυξητική γάμπας με ενθέματα

αυξητική γάμπας
Δείτε την επέμβαση στης αυξητικής γάμπας με ενθέματα σιλικόνης απο τον Κο Καποσίτα

  

 

Αυξητική γάμπας. Φωτογραφίες