Αυξητική στήθους

 

ο καλύτερος πλαστικός για στήθοςΗ επέμβαση της αυξητικής στήθους αποτελεί μια από τις πιο συχνές επεμβάσεις. Συχνά λέγεται πλαστική στήθους αλλά και προσθετική στήθους από τις γυναίκες. Η επέμβαση γίνεται με ενθέματα σιλικόνης στήθους διαφόρων μεγεθών ανάλογα με τις επιθυμίες της κάθε γυναίκας αλλά και τις μετρήσεις που κάνουμε στο ιατρείο.

Η ανάρρωση μετά την αυξητική στήθους είναι ομαλή και χωρίς πόνο. Οι επιπλοκές και οι κίνδυνοι είναι απειροελάχιστοι και αντιμετωπίζονται. Ο σχηματισμός κάψας του στήθους είναι σπάνια με τα ενθέματα της Mentor που χρησιμοποιούμε τα τελευταία 20 χρόνια.

Τι κερδίζουμε από την Αυξητική στήθους

Η επέμβαση βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα ζωής των γυναικών σε περιπτώσεις που δεν είναι ευχαριστημένες από την εμφάνιση του στήθους τους.Η προσθετική στήθους είναι πολύ δημοφιλής επέμβαση και τα πλεονεκτήματα της είναι:

24-ώρη άνάρρωση: Ελαχιστοποίηση του πόνου

Ο Δρ Καποσίτας με βάσει των μεθόδων που χρησιμοποιεί τα τελευταία 10 χρόνια έχει ελαχιστοποιήσει τον πόνο μετά την αυξητική στήθους με αποτέλεσμα οι γυναίκες να παίρνουν μόνο 1-3 Depon μετά την επέμβαση και την 4η ημέρα να οδηγούν.

Αυξητική στήθους φωτογραφίες πριν και μετά από το αρχείο μας

Η συνάντηση στο ιατρείο με τον Κο Καποσίτα

Είναι σημαντικό κατά την συνάντηση με τον Κο Καποσίτα να του πείτε ότι θέλετε να μάθετε για την επέμβαση.Θα σας πάρει αναλυτικό ιατρικό ιστορικό,μετά θα σας εξετάσει και παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε διάφορα μεγέθη ενθεμάτων σιλικόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας αλλά και με βάσει την εμπειρία του γιατρού.

Κατόπιν θα έχετε μια εκετεταμένη συζήτηση για την επέμβαση της αυξητικής στήθους.

Πως επιλέγουμε μέγεθος ενθέματος σιλικόνης

Οι μέθοδοι επιλογής ενθεμάτων ποικίλουν. Ο κάθε πλαστικός χειρουργός εφαρμόζει αυτή που κρίνει πιο κατάλληλη.Αυτές που χρησιμοποιεί ο Δρ Νώντας Καποσίτας γίνονται στο ιατρείο κατά την κλινική εξέταση του στήθους και περιλαμβάνει:

Τις μετρήσεις στον θώρακα και αμέσως μετά την τοποθέτηση κάτω από το εφαρμοστό μπλουζάκι ενθέματα σιλικόνης που το μέγεθος τους αναταποκρίνεται στις επιθυμίες της κάθε γυναίκας .
Θεωρούμε ότι είναι η πιο ασφαλής μέθοδος.Το σημαντικό είναι η γυναίκα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει και οι περισσότερες ζητούν μια αυξητική στήθους με φυσικό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για πολλά χρόνια.

Ενθέματα σιλικόνης στήθους-Mentor-USA

Από το 1999  χρησιμοποιούμε τα Αμερικανικά ενθέματα σιλικόνης της Mentor. Όσον αφορά τη προβολή που προσφέρουν διακρίνονται στα Low, Moderate και στα High profile.Χρησιμοποιούμε την νέα 5η γενιά των ενθεμάτων (Cohesive I,II-Gummy Bears) από το 2004 και προσωπικά σας διαβεβαιώνω ότι το ποσοστό προβλημάτων που έχουμε συναντήσει έχοντας χειρουργήσει περισσότερες από 2000 γυναίκες είναι <0.5%.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε όλα τα ενθέματα σιλικόνης Mentor από τον Κο Καποσίτα..

Αυξηση στήθους-προσθετική

Η επέμβαση της αυξητικής στήθους

Η επέμβαση της αυξητικής στήθους γίνεται με ελαφρά γενική αναισθησία.Προτιμούμε την τομή κάτω από τον μαστό (υπομάστια) γιατί κρύβεται,έχει καλύτερη επούλωση,τεχνικά υπερτερεί,η πιθανότητα κάψας είναι μηδαμινή και η απώλεια της αισθητικότητας της θηλής είναι κάτω του 0.2%.

Η τεχνική μας βασίζεται στην ατραυματική δημιουργία της θήκης με ειδικό cautery χωρίς χειρουργικά εργαλεία.Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουμε ελάχιστο τραύμα στους ιστούς και μηδενική απώλεια αίματος.Επίσης η θήκη στις περισσότερες περιπτώσεις δημιουργείται κάτω από την περιτονία του μυός (subfacial plane) και σε μερικές περιπτώσεις πολλής μεγάλης υποπλασίας συνδυάζεται και κάλυψη του πάνω μέρους του ενθέματος από τον μύ (Dual plane).Η τοποθέτηση δοκιμαστικού sizer μας βοηθάει στην ακριβέστερη τελική επιλογή του ενθέματος αλλά και σε ένα φυσικό αποτέλεσμα ανεξάρτητα από το μέγεθος του ενθέματος και φυσικά σε μια ανώδυνη επέμβαση.

Βίντεο: Δείτε την τεχνική μας

Αυξηση στήθους-προσθετική

Ανάρρωση μετά την αυξητική στήθους

Μετά την επέμβαση της αυξητικής στήθους Θα μείνετε μια ημέρα στην κλινική εάν ο Κος Καποσίτας θεωρεί ότι είναι καλύτερο για εσάς. Την επόμενη ημέρα μπορεί να νιώθετε μια ενόχληση όχι πραγματικό πόνο και ίσως μια μικρή καταβολή που είναι λογικό.

Καλό θα ήταν κάποιο μέλος της οικογένεια σας να σας συνοδεύσει στο σπίτι και να σας βοηθήσει τις πρώτες 2-3 ημέρες μετά την επέμβαση. Θα πάρετε για προληπτικούς λόγους αντιβίωση και ήπια παυσίπονα τύπου παρακεταμόλης.

Το ιατρικό σουτιέν που σας τοποθετήσαμε στο τέλος της επέμβασης θα το φορέσετε για 4 εβδομάδες.

Από 5η εως την 7η μετεγχειρητική ημέρα

Οι ενοχλήσεις αρχίζουν να μειώνονται πολύ και θα είστε σε θέση να οδηγήσετε με ασφάλεια και φυσικά να γυρίσετε στην εργασία σας σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Κου Καποσίτα. Σε αυτό το διάστημα δεν επιτρέπονται εντατικές δραστηριότητες γιατί το εσωτερικό τμήμα του στήθους που φιλοξενεί το ένθεμα σιλικόνης βρίσκεται σε διαδικασία επούλωσης.

Από την 3η έως την 4η εβδομάδα

Σε αυτή την περίοδο δεν θα νιώθετε ενοχλήσεις και θα είστε πλέον σε θέση να αρχίσετε σταδιακά τις ήπιες ασκήσεις. Θα συνεχίσετε να φοράτε το ειδικό σουτιέν που σας έχουμε δώσει το οποίο κρατάει το στήθος σταθερό και ασφαλές. Η επούλωση της τομής έχει ολοκληρωθεί στο διάστημα αυτό.

Από την 4η-6η εβομάδα

Σε αυτή την περίοδο οι περισσότερες γυναίκες επανέρχονται πλήρως στις δραστηριότητες τους. Το νέο στήθος φαίνεται φυσικό και ωραίο. Προτείνουμε την ετήσια παρακολούθηση των χειρουργημένων μας για την εκτίμηση της κατάστασης των ενθεμάτων.

Αυξητική στήθους: Κίνδυνοι, παρενέργειες, επιπλοκές

Οι θεωρητικές επιπλοκές και κίνδυνοι που αναφέρονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία καταγράφονται με βάσει τα ποσοστά του κάθε συγγραφέα σε ένα σημαντικό αριθμό χειρουργείων αυξητικής στήθους. Σας αναφέρουμε αυτά τα σπάνια προβλήματα που μπορεί ένας πλαστικός χειρουργός να συναντήσει στην διάρκεια των χρόνων που εκτελεί την επέμβαση της αυξητικής στήθους και παράλληλα αναφέρουμε τα δικά μας ποσοστά σε διάστημα 22 χρόνων.

Μπορείτε να δείτε πολλές περιπτώσεις που αναλύουν την εμπειρία τους από την αυξητική στήθους

αυξητική στήθους

Πότε θα κάνετε υπέρηχο,ψηφιακή μαστογραφία,μαγνητική τομογραφία

Κάθε γυναίκα 1 χρόνο μετά την πλαστική στήθους μπορεί να κάνει (Μαστογραφία, Ψηφιακή μαστογραφία,Υπέρηχοι, Μαγνητική τομογραφία).3 χρόνια μετά την αυξητική στήθους πρέπει να κάνει την πρώτη Μαγνητική τομογραφία στο στήθος σύμφωνα με την Αμερικανική εταιρία τροφίμων και φαρμάκων (FDA).

 

Αυξητική στήθους φωτογραφίες πριν και μετά