Ανόρθωση γλουτών φωτογραφίες

Η ανόρθωση γλουτών όπως γίνεται σήμερα έχει αλλάξει τα δεδομένα στην λιπογλυπτική του σώματος και λέγεται πλαστική γλουτών με μεταφορά λίπους στους γλουτούς. Ουσιαστικά η επέμβαση της ανόρθωσης γλουτών (brazilian butt lift-bbl) αλλάζει το σχήμα του σώματος και ενισχύει την προβολή των γλουτών για να πάρει την μορφή του τελικού S.

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί να γίνει και σε γυναίκες χωρίς λίπος είτε με ενθέματα σιλικόνης ή με εφαρμογή ειδικού υαλουρονικού (τύπου MLF1 και MLF2).

Η ανάρρωση μετά την ανόρθωση γλουτών με λίπος είναι σύντομη και στην περίπτωση του υαλουρονικού άμεση. Στην περίπτωση ανόρθωσης και αυξητικής γλουτών με ενθεμάτα η ανάρρωση είναι πιο μεγάλη.

Πριν
Μετά
Αυξητική γλουτών

Αυξητική γλουτών

Ανόρθωση γλουτών brazilian butt lift (bbl)

Λιποαναρρόφηση 360ο και Brazilian butt lift (BBL) 8 μήνες μετά την επέμβαση


brazilian butt lift
Ανόρθωση-αυξητική γλουτών


 

Ανόρθωση γλουτών με μεταφορά λίπους

Ανόρθωση γλουτών με την τεχνική του bbl (brazilian butt lift): Πρόκειται για κοπέλα 21 ετών που μετά από μεγάλη απώλεια βάρους υπεβλήθη σε ανόρθωση γλουτών με τομή από έτερο πλαστικό.Κατά την αξιολόγηση μας συνεστήθη να βάλει λίγα κιλά ως παρακαταθήκη λίπους. Η διορθωτική επέμβαση μας βασίσθηκε σε λιποαναρρόφηση πλάτης, κοιλίας και μηρών και στη μεταφορά του λίπους στους γλουτούς σε επιλεγμένα σημεία.Επίσης συνεστήθη να κάνει τατουάζ για κάλυψη της αρχικής τομής.


 

ανόρθωση γλουτών

 

ανόρθωση γλουτών

 

Αυξητική γλουτών
Ανόρθωση γλουτών bbl

Αλλαγή σχήματος των γλουτών από square shaped σε round shaped

 

Αλλαγή σχήματος των γλουτών
ανόρθωση γλουτών

πλαστική γλουτών

πλάτη,κοιλιά,μηροί

Αλλαγή σχήματος των γλουτών από Α shaped σε round shaped

 

κυκλική λιποαναρρόφηση
πλαστική γλουτών μετά απώλεια βάρους

Περίπτωση απώλειας βάρους 90 κιλών:Υποβλήθηκε από τον Κο Καποσίτα σε κυκλική λιποαναρρόφηση (πλάτη,κοιλιά,μηροί),λίφτινγκ της γραμμής του σουτιέν,μεταφορά λίπους στους γλουτούς,και σε λίφτινγκ μηρών

Διαβάστε πολύ περισσότερα για to Brazilian Butt Lift