Κλινική εξέταση με τον Δρ Νώντα Καποσίτα (Medical consultation)

Συνάντηση με τον κο Καποσίτα

Η συζήτηση και η κλινική εξέταση στο ιατρείο μας είναι μια ευκαιρία για τους υποψηφίους να γνωρίσουν τον Κο Καποσίτα και να μάθουν από τον ίδιο τις επιλογές που έχουν για την επέμβαση που τους ενδιαφέρει.

Επίσης, έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επέμβασης και βασικές αρχές από τις τεχνικές του γιατρού.

Ο Δρ Καποσίτας θα μοιραστεί μαζί σας τα μυστικά της επέμβασης που σας ενδιαφέρει, με βάση την εμπειρία του, ώστε να λύσει όλες τις απορίες σας.

Τι να φέρετε μαζί σας

Ο γενικός κανόνας είναι ότι καλό θα ήταν να φέρετε μαζί σας το αρχείο με το ιατρικό σας ιστορικό, εάν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας. Είναι σημαντικό να ξέρετε ότι η αισθητική πλαστική χειρουργική απευθύνεται σε υγιή άτομα και ο γιατρός θα πρέπει να γνωρίζει τόσο για την υγεία σας όσο και για τα φάρμακα που ίσως παίρνετε.

Υποψήφιοι με προβλήματα επούλωσης τραυμάτων ή άλλα ιατρικά προβλήματα μπορεί να οδηγηθούν σε ανεπιθύμητες παρενέργειες. Επιπλέον, συνίσταται να έχετε μαζί σας όλα τα φάρμακα και τα συμπληρώματα βιταμινών που πιθανόν παίρνετε.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η κοιλιοπλαστική, για παράδειγμα, καλό είναι να φέρετε μαζί σας το εσώρουχο ή το μαγιό σας, για να επιλέξει ο γιατρός πού θα βάλει την τομή. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η αυξητική στήθους, ένα εφαρμοστό τοπάκι θα βοηθήσει πολύ στην επιλογή του μεγέθους του ενθέματος σιλικόνης.

Τι θα πρέπει να ρωτήσετε τον Κο Καποσίτα

Γράψτε από πριν τις ερωτήσεις και τους φόβους που έχετε για την επέμβαση που σας ενδιαφέρει, για την παραμονή στην κλινική, για τον χρόνο ανάρρωσης, για το διάστημα της επούλωσης της επέμβασης, για τις εξετάσεις που πρέπει να κάνετε πριν και για οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί, ακόμη και αν είναι κάτι που δεν θεωρείται τόσο σημαντικό.

Ο γιατρός θα είναι εκεί για εσάς προκειμένου να νιώσετε ασφαλείς και σίγουροι!